Over Leonie

Ik begeleid organisaties, teams en mensen met ontwikkelvraagstukken. Ik ben resultaatgericht, oprecht en enthousiast. Ik leg met compassie mijn vinger op de zere plek. Ik ben in staat om mensen in hun kracht te zien en zetten. 

Mijn opleiding

Tijdens mijn opleiding aan de Academie van Lichamelijke Opvoeding is mijn interesse in de ontwikkeling van mensen en teams gewekt. Ik ben door gaan studeren en heb in 1996 Sociale Psychologie aan de VU afgerond. Waarbij ik mij vooral heb geconcentreerd op interventiekunde binnen groepen. Gedurende de rest van mijn loopbaan heb ik voortdurend trainingen en opleidingen gevolgd die mijn kennis en kunde hebben verdiept, onder ander de leergang Teamcoaching, Strategisch opleiden. Ik blijf graag bij op mijn vakgebied. Dit doe ik door boeken te lezen, rond te kijken op internet en mijn collega's en vakgenoten te volgen.

Mijn loopbaan

Ik heb gewerkt als trainer, coach, manager en projectleider. Verschillende functies bij verschillende organisaties, zowel in lijnfuncties als in de staf van een organisatie, zowel profit als non-profit. Het gemeenschappelijke van al mijn werk is dat ik steeds bezig ben met het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. 

Mijn drijfveer

Ik krijg enorm veel energie van het werken met mensen, teams en organisaties die naar zichzelf willen kijken. Die bereid zijn zich daarvoor kwetsbaar op te stellen. Ik heb geleerd dat je kwetsbaar opstellen geen zwaktebod is maar juist waardevol en krachtig is en het contact met anderen enorm verdiept. Ik vind het geweldig dit proces met anderen te doorlopen.

Voor meer informatie zie mijn linked in.